Om Fiat Classic Club

fiat_rattFiat Classic Club är en klubb för dig som gillar klassiska eller blivande klassiska Fiat-bilar, samt bilar konstruerade utifrån en Fiat.
Vi är över  900 medlemmar. Vi åker allt från 20-talets 501 till sportvagnar typ 124 Spider, Dino, X1/9, Barchetta och Coupé. Plus alla folkbilarna förstås: 500, 600, 1100 men även 127, 128, Uno, nya 500 m.m.
Vi har också medlemmar som av olika skäl inte har någon bil, men som ändå har ett brinnande intresse för Fiat-bilar.

Vi har här satt upp en hemsida där vi kan samla allt möjligt i form av bilder, videos och information i vårt forum.
Ni som är medlemmar får också en tidning fyra gånger per år, det är den formidabla Fiatelisten som kommer Er tillgodo.
Vi erbjuder också en del snygga Fiat artiklar i form av kepsar och muggar m.m. i vår klubbshop.

Så är Ni inte redan medlem, så bli det. det är för Er skull vi finns! Du blir medlem här!

Fiat_transport

Välkomna!